Boechout Broechem Emblem Koningshooikt Oostmalle Pulle Vremde Westmalle

podiumacademie

Kunstambacht Papier

VIERDE GRAAD
duur opleiding 10 jaar

Schooljaar 2023-2024

 DE PASSIE OM ARTISTIEK TE WERKEN MET PAPIER 

Alles wat van,  met en uit papier vervaardigd wordt komt aan bod en wordt via uiteenlopende opdrachten procesmatig in een artistiek werk omgezet. 

De leerling wordt zowel individueel als in groep begeleid naar persoonlijke vormgeving en inhoud van de gegeven opdrachten. 

In groep wordt dikwijls gewerkt via demo’s, om zo de aan te leren kennis en basisvaardigheden van het vak Kunstambacht Papier onder de knie te krijgen.  

Het aanbod van de technieken en werkvormen is breed gewaaierd, om vanuit het medium papier een eigen artisticiteit te creëren:  papier  Vouwen (Origami), kwetsen, snijden, knippen, scheuren, rillen, scheppen, binden en in boekvorm omzetten, collage, assembleren, combineren met andere materialen, monteren, mouleren… 

Kunstambacht Papier is een 10-jarige opleiding waarin je je kan bekwamen in een  waaier van kennis, technieken en vaardigheden. 

“De passie om artistiek te werken met papier, biedt meer dan plezier.”  

4 lesuren per week

 Inhoudelijke informatie
stef.vandoninck@beeldacademielier.be

Praktische informatie
info@beeldacademielier.be

UURROOSTERS

  • woensdag 8u30 tot 12u00

Geïnteresseerd in deze opleiding? Misschien is dit ook iets voor jou:

Beeldhouwen & Ruimtelijke Kunst
BeeldLab (BAK)

Is je opleiding naar keuze volzet en vind je niet meteen een alternatief? Kom langs op ons secretariaat voor een babbel! Wij helpen je graag verder. Ook via mail of telefoon kan ons bereiken voor vragen over opleidingen.

Specifieke inhoudelijke informatie over opleidingen kan je ook steeds opvragen bij de docent.

Scroll to Top