Boechout Broechem Emblem Koningshooikt Oostmalle Pulle Vremde Westmalle

podiumacademie

SPECIALISATIE

SPECIALISATIEGRAAD
duur opleiding: 2 jaar

Schooljaar 2024-2025

SPECIALISATIE

Om aan een specialisatiegraad te beginnen heb je voldoende artistieke en technische basiskennis opgedaan in de 4de graad.

In overleg met je leerkrachten werk je aan een artistieke inhoudelijke verdieping van het thema waar je rond werkt. Dit groeit parallel met verdere ontplooiing en verkenning van de materie/technieken waarin je werkt.

Je staat open voor experiment en je probeert je werk te plaatsen volgens persoonlijke oriƫntatie binnen het grotere geheel van de kunst-scene/geschiedenis of ambachtelijke/design traditie.
Naast het opbouwen van je oeuvre, zoek je volop naar een juiste presentatie van dat werk, zowel wat opstellen als woordelijk presenteren betreft.

In het kader van verbreding volg je 5 lessen keuzeatelier waarbij je kennismaakt met technische en artistieke mogelijkheden van nieuwe media. Ook volg je 5 lessen Projectatelier Reflectie & Tentoonstellen.

Aanvang van de specialisatiegraad is enkel mogelijk na gunstig advies van de eindjury of na een intakegesprek met de betrokken leerkrachten.

KEUZEATELIER

5 lesmomenten

Door het volgen van 5 lessen binnen een atelier naar keuze verbreed je de artistieke of technische mogelijkheden van jouw beeldtaal.

De lessen kunnen niet samenvallen met de uren van je eigen atelier. Je wordt door de leerkracht van het keuzeatelier gecontacteerd over de exacte lesmomenten en de materialenlijst.

PROJECTATELIER REFLECTIE & TENTOONSTELLEN

5 lesmomenten

Uitgebreide info over dit vak vind je op de opleidingspagina.

8 uur per week
+20 uur keuzeatelier
+20 uur Projectatelier Reflectie & Tentoonstellen

Praktische informatie

info@beeldacademielier.be

Algemeen infomoment
5/10/2023

Scroll to Top