Boechout Broechem Emblem Koningshooikt Oostmalle Pulle Vremde Westmalle

podiumacademie

1/11 Reveil

Reveil wil de Vlaamse rouwcultuur de 21e eeuw in loodsen. Dat doen ze op verschillende manieren: onder andere door het organiseren van ingetogen concerten op 1 november op meer dan 100 begraafplaatsen in Vlaanderen. Dit jaar steken Lost & Co, stad Lier,  de Podiumacademie en de Beeldacademie de Reveil fakkel aan op de begraafplaats in Lier.  Op enkele plekjes kan je even halt houden en genieten van een hartverwarmend stukje muziek, een troostend woord,… Zo brengen we samen met lokale artiesten een eerbetoon aan de overledenen.

De Beeldacademie voorziet op het kerkhof enkele fijne werken. Van duiven die hoop en vrede brengen tot troostdekens. Kom ook tijdens de herfstvakantie zeker eens een kijkje nemen om hun interpretatie van dit project te zien.

De Podiumacademie zal meerdere bijdrages leveren. Zo zal onder andere Floor Guldentops – een leerling uit de harpklas-  samen met haar vriend Bert Belmans, die zingt, een klein repertoire brengen, dat zich uitstrekt van Keltische liedjes tot gedichtjes op muziek en meer.  Katlien Verdoodt – leerkracht Woord-  zorgt met haar warme stem voor zachte  woorden. 

Bekijk het volledige programma.

Scroll to Top