Boechout Broechem Emblem Koningshooikt Oostmalle Pulle Vremde Westmalle

podiumacademie

30/04 Atelierbezoek Greet Van Autgaerden

10u30 (afspraak ter plaatse) tot 12u (daarna nog een hapje en drankje) einde bezoek rond 12u30.

Greet Van Autgaerden ( °1974) woont en werkt in Mechelen. Haar werk gaat hoofdzakelijk over de natuur/cultuur-problematiek. Vanuit deze invalshoek belicht ze het territoriale aspect van het landschap en graaft ze letterlijk en figuurlijk dieper naar de historiek van het landschap met zijn geologische wortels. Haar werk reflecteert de wijze waarop we  vandaag in het landschap staan. Gedachten hieromtrent worden getoetst in installaties in de openbare ruimte en voeden het beeldend werk, schilderijen en tekeningen. Haar keuze voor grote formaten maakt het kijken veeleer tot een ervarend kijken dan een beschouwend kijken.

Zij zal ons bezoek inleiden met een PowerPointpresentatie, om zo haar werken wat te kaderen en van sommige grote werken in het atelier het proces te laten zien.

Het bezoek duurt  1 tot 1,5 uur. Daarna zal Greet een drankje en een hapje voorzien, waarbij er nog kan nagepraat worden.

Locatie
Kauwendaal 5A  – Mechelen

Kostprijs
10€  voor leden
15€ voor niet-leden VvdA
Lidgeld VvdA bedraagt 12,50€ per gezin per jaar

Inschrijven
Inschrijven kan vóór 16/4/2023 op rekening van de VvdA BE83 7765 9094 4915 Vrienden van de Beeldacademie – Koepoortstraat, 1 –  2500 Lier – met vermelding ATELIERBEZOEK Greet Van Autgaerden/aantal personen/gsmnr.

Praktisch
Limiet voorzien van max 27 personen voor dit bezoek.
Parkeergelegenheid (max. 12 auto’s) op de binnenplaats (het atelier is het schuurgebouw van een hoeve met binnenplaats). Carpooling is dan ook gewenst.

Verantwoordelijken

Scroll to Top